Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Οι συνάνθρωποί μας αυτοκτονουν!! εμείς τι κάνουμε;

Διαβαζω καθημερινά, για ανθρώπους που αποφασίζουν να θεσουν τέρμα στη ζωή τους... ξέρω, η ζωή δεν τους φερθηκε με τον καλυτερο τροπο... ξέρω, απελπιστηκαν!!! Σκεφτείτε όμως ότι η ζωή παντα έχει σκαμπανεβάσματα, τι θα γινει αν αυριο αποφασίσει να μας δωσει κάτι όμορφο? σκεφτείτε ότι με την παραιτηση αυτο το αύριο δεν θα το δουμε και μαζί του δεν θα δουμε την ομορφιά του! λίγοι ειναι οι άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν στον κόσμο και ειναι απολυτα μόνοι , κατα τη γνώμη μου κατ΄επιλογήν τους.... θα αναφερθω σε αυτους που έχουν ανθρωπους γύρω τους.... μπορει όλοι να μην έχουν αυτιά να σας ακουσουν, αλλα αν δεν κάνετε τη στοιχειώδη προσπαθεια να μιλήσετε κανεις δεν προκειτε να εμπνευστεί για το τι πραγματικά σας απασχολει! Ο Θεός μας έδωσε, εκτος των άλλων, ένα στομα και έναν νου... για να επικοινωνουμε!! δεν μας ήθελε αποκομμένους... μας ήθελε ενωμένους! μια ομάδα .... μια γροθιά... ένας για όλους και όλοι για έναν!!! σκεφτείτε!! αν ένας φίλος, αδερφος, ξάδερφος, συνάδελφος... σας πει το προβλημά του... δεν θα προσπαθήσετε τουλάχιστον να του βρείτε μια λύση; ή αν δεν μπορειτε να λύσετε το προβλημα, δεν θα προσπαθήσετε να τον παρηγορήσετε; να του ΄δωσετε μια σπρωξια να παει παρακάτω; ένα σφιξιμο στο χερι.. μια αγκαλια ... ένα: εγω ειμαι εδω μη φοβασαι χαρο!!( μου αρεσει πολυ αυτη η εκφραση) Υπάρχουν πολλοι άνθρωποι εκει έξω που ειναι απελπισμένοι... ειτε γιατι δεν έχουν χρήματα... είτε γιατί δεν έχουν κανέναν.... είτε γιατί ειναι άρρωστοι!! αυτο που με θλιβει και με πνίγει συνάμα είναι ένα και θελω να το φωνάξω και να φτασει παντου!!!
¨Αν έχεις προβλημα, αν πεινας, αν εισαι μόνος, αν εισαι άρρωστος, αν νιωθεις ότι δεν μπορεις να το χειριστεις και έχεις απελπιστει.... η λύση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το σαλτο απο το μπαλκόνι.... βγες έξω, φώναξε, ουρλιαξε στην αναγκη! ΚΑΠΟΙΟΣ θα σε ακουσει!!! όσο και να σου φαινεται παραξενο υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακόμα εκει εξω!! ΚΑΠΟΙΟΣ υπαρχει και για ΣΕΝΑ!!! η ζωή είναι ένα δωρο που μας χαρισε ο Θεός και οι γονείς μας ... απο ποιον θα στερήσεις την ομορφη παρουσία σου; ακόμα και εσύ που έχεις απελπιστεί μπορει να φανεις χρησιμος σε κάποιον άλλον.... κάποτε είδα την ταινια its a wonderful life για όσους δεν την είδατε έχει το εξής νόημα: καθένας μας με κάποιο τρόπο έχουμε επηρεάσει τις ζωές των άλλων ανθρωπων... όλοι έχουμε αφήσει το αποτύπωμά μας- μικρό ή μεγάλο- στις ζωές των άλλων.... τι θα γινόταν αν δεν επηρεαζαμε τις ζωές τους; αν δεν υπηρχαμε στη ζωή; Γι΄αυτο και για αλλα πολλα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοήθα με να σε βοηθήσω!!! μίλα μου για να σε ακουσω!!! δεν μπορω να ξέρω τι κρύβεται πισω απο την κλειστή σου πορτα ... αλλα αν μου την ανοιξεις θα μάθω .... και θα σου δωσω όλη τη δύναμη και θεληση που έχω για ΖΩΗ!! γιατί η ζωή ειναι όμορφη και ας τα έχει με άλλον!!! αυτος ο αλλος μπορεις να γίνεις ΕΣΥ!! αρκεί να το θελήσεις!!! μη ξεχνας ότι ολοι θα φτασουμε στον προορισμό μας το θανατο..... χαρα όμως ειναι ο δρομος και ο δρομος ειναι η ΖΩΗ!!!¨
Αυτα θελω να φωνάξω και ΕΝΑΣ μόνο να με ακουσει και να παρει δύναμη θα είναι το μεγαλύτερο παρασημο που θα έχω παρει στη ζωή μου!!! Επηρεάστε θετικά τους γύρω σας!!! ο ήλιος βγαινει κάθε μέρα!!!!

1 σχόλιο: